Intrebari frecvente

Aegon Non Stop este o platforma special gandita pentru ca tu, in calitate de client Aegon, sa ai acces de oriunde si oricand la informatii legate de produsele tale Aegon.

Activand serviciul Aegon Non Stop vei fi la curent oricand cu evolutia produselor tale Aegon. Odata ce iti activezi contul, il poti accesa la orice ora din zi sau din noapte de pe tableta, calculator sau de pe telefonul mobil. Trebuie doar sa fii conectat la internet.

Nu trebuie sa-ti faci griji referitoare la siguranta datelor! Accesul in cont se poate face doar pe baza de utilizator si parola. Aceste informatii iti sunt comunicate doar tie, iar parola poti sa o modifici oricand.

Nu trebuie sa platesti nimic! Aegon Non Stop este un serviciu pe care noi ti-l punem la dispozitie in mod gratuit. El confirma angajamentul nostru in fata ta de a fi onesti si transparenti, pentru ca tu sa fii linistit ca banii tai sunt in siguranta.

Daca ai primit o scrisoare de la noi privind activarea serviciul Aegon Non Stop, completeaza campurile utilizator si parola din zona de Autentificare si urmeaza instructiunile din scrisoare. E simplu si in cateva minute iti vei activa serviciul!

In cazul in care nu ai primit scrisoarea, da click pe butonul Vreau cont, completeaza campurile de identificare, contact, respective datele suplimentare de activare si finalizeaza cererea prin click pe butonul Solicit activare cont. Noi vom procesa cererea ta si iti vom pune la dispozitie parola de activare cont in cel mai scurt timp posibil.

Nu uita!

Pentru activarea serviciului, este esential sa ne furnizezi o adresa de e-mail si un numar de telefon mobil active si valide!

Butonul Vreau cont este destinat celor care nu au primit parola printr-o scrisoare de la noi si doresc activarea serviciului Aegon Non Stop. Presupune in fapt completarea unei solicitari online de activare a serviciului Aegon Non Stop. Te asiguram ca dupa ce solicitarea ta va fi inregistrata, te vom suna si iti vom pune la dispozitie parola de activare cont in cel mai scurt timp posibil. Dupa aceasta etapa, vei avea acces permanent la informatii online despre produsele tale Aegon.

In cazul in care ti-ai activat serviciul, te rugam sa dai click pe link-ul Ai uitat parola? din zona de Autentificare. Dupa completarea campurilor solicitate in formularul online apasa Solicit parola noua. Pe adresa de email salvata in contului tau online iti vom trimite un mesaj care va contine link-ul spre pagina de resetare a parolei. Te rugam sa folosesti link-ul pentru a-ti seta o noua parola de acces a serviciului Aegon Non Stop. Din motive de securitate, link-ul transmis va fi activ doar pentru urmatoarele 24 de ore de la momentul receptionarii e-mailului, de aceea te sfatuim sa il accesezi cat mai repede posibil.

Daca nu poti accesa link-ul transmis prin email te sfatuim sa il copiezi si sa incerci accesarea direct din browser-ul tau de internet. Daca ai nevoie de suport din partea noastra, iti stam la dispozitie cu placere prin e-mail sau telefonic.

Ca sa te asiguri ca informatiile ajung intotdeauna la tine, noi iti recomandam sa folosesti adresa ta personala de e-mail, pe care o verifici cel mai frecvent si la care ai acces cel mai usor.

Iti stam la dispozitie cu placere in zilele lucratoare intre orele 9.00 si 17.00, pe e-mail sau telefonic:

  • in cazul in care ai intrebari referitoare la pensia ta privata, iti recomandam sa ne trimiti un e-mail la office@aegon.ro sau sa ne suni la numarul de Call Center 0264.302.202 .
  • daca doresti informatii suplimentare legate de contractul tau de asigurare de viata, te rugam sa ne scrii pe info@aegon.ro sau sa ne suni la numarul de telefon 0264.224.224.

De asemenea, iti recomandam sa vizitezi www.aegon.ro pentru mai multe informatii despre Aegon in Romania si produsele noastre.

Suntem mereu aproape de clientii nostri si ii implicam in toate planurile noastre. Te invitam sa faci si tu parte din comunitatea noastra, astfel vei fi la curent cu toate beneficiile pe care le ai in calitate de client Aegon. Totodata, poti afla informatii utile legate de produse si campanii dedicate tie. Trebuie doar sa ne dai un like!